Etusivu

Palvelut yrityksille

Palvelut yksityisille

Hinnasto

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

 

 

 

Heikki Tikka tarjoaa yrityksille ja yksityisille kuluttajille apua erilaisiin informaatio- ja tietotekniikkaongelmiin jo yli 37 vuoden kokemuksella. 

Korjaan, huollan ja päivitän laitteistot ja ohjelmistot. Huolehdin myös tietoturvasta, ja siivoan koneesta virukset ja haitta-ohjelmat. Tarvittaessa myös rakennan räätälöidyn laitteistokokoonpanon tarpeiden mukaisesti.

AJANKOHTAISTA

Palvelen rajoitetusti toukokuun 2015 loppuun saakka vain iltaisin ja sovittaessa viikonloppuisin.

Windows XP:n tuki on loppunut 8.4.2014. Ubuntu 14.04 LTS on loistava, turvallinen valinta Windows XP:tä tällä hetkellä käyttäville tietokoneille.
Ubuntusta on tarjolla erilaisia versioita eri ikäisiin koneisiin.
Ota yhteyttä, ja etsitään Sinun koneeseesi sopiva versio, ja sovitaan asennuksesta.
Toukokuun loppuun saakka tarjoushinta XP koneeseen tehtävä Ubuntu asennus "avaimet käteen" periaatteella 50€ (sis.alv 24%)
Hinta sisältää omien tiedostojen siirron uuteen käyttöjärjestelmään.

Etätuki
Etätuen avulla voin tarjota apua ongelmien ratkaisemisessa tai vaikkapa ohjelmien asennuksissa. Etätuki-toiminolla pääsen käyttämään asiakkaan tietokoneen työpöytää ja ottamaan tietokoneen tilapäisesti hallintaani. Näin voin ratkaista ongelman tai neuvoa käyttäjää hankalien tehtävien suorittamisessa.
Yhteys on tietoturvallinen ja koneelle pääsy tapahtuu vain asiakkaan itse hyväksymänä, ja vain tarvittavan ajan. Asiakas voi itse katkaista yhteyden omalta koneeltaan milloin tahansa.
Team Viewer-etätukiohjelman voi ladata viereisestä linkistä tai tarvittaessa annan latausohjeet puhelimitse samalla kun yhteys muodostetaan (katso hinnasto/Etätuki aloitus).

Verkkoasennukset
Asennan laajakaistayhteydet, myös langattomat (WLAN) ja mobiiliverkot. Suunnittelen ja toteutan myös lähiverkot, niin kaapeloidut kuin langattomat, kuten myös mobiiliverkot.

Tietojen palautus
Useimmiten pystyn myös palauttamaan tiedot vialliselta kiintolevyltä tai muulta tietovälineeltä, nopeasti ja edullisesti. Myös formatoiduilta levyiltä. Ei veloitusta mikäli tietoja ei pysty palauttamaan.

Käyttöjärjestelmät
Toimin Microsoft Windows ja Linux ympäristössä. Windows ympäristössä tuen niin koti- kuin palvelinversioita alkaen Windows 2000:sta aina Windows 8:aan. Windows 9x ja XP tuki on päättynyt, mutta kysyä voi.

Linux käyttöjärjestelmänä käytän Ubuntu-jakelua ja aina sen uusinta pitkän tuen versiota (tällä hetkellä 14.04 LTS), jonka voit ladata alempana olevasta linkistä. Tuki löytyy myös vanhemmaille LTS versioille sekä väliversiolle 13.10.

Harkitse ilmaista vaihtoehtoa!
Unohda virukset ja haittaohjelmat, sekä kalliit sovellukset ja siirry käyttämään Linuxia.
Asennan Linuxin uusiin tai käytettyihin koneisiin, voidaan asentaa myös Windowsin rinnalle samaan koneeseen.
Käyttämäni Ubuntu-Linux sisältää kaikki normaalisssa käytössä tarvittavat ohjelmat, kuten MS yhteensopiva toimisto-ohjelmisto (LibreOffice), sähköposti- ja kalenteriohjelmisto (Evolution tai Thunderbird), PhotoShop-yhteensopiva kuvankäsittelyohjelma (Gimp) sekä internetselain (Mozilla Firefox tai Google Chrome). Lisäksi kaikki eri sosiaalisten medioiden (Facebook, Twitter jne) käyttämiseen tarvittavat ohjelmat. Kaikki tämä ilmaiseksi.
Lisäksi Ubuntuun on ladattavissa vapaasti yli 20 000 muuta ilmaista ohjelmaa.
Ota yhteyttä, niin kerron lisää!


Ubuntun uusin versio 14.10 Utopic Unicorn on julkaistu
Kyseessä on ns. lyhyen tuen väliversio. Viimeisin pitkän tuen versio, jolle julkaisija lupaa 5 vuoden tuen on 14.04 LTS.

Kaikki versiot voit ladata tästä tai klikkaamalla yllä olevaa Ubuntun tunnusta.

 

Palvelen arkisin klo 17 - 20 
Puh. 044-536 5995
Yhteydenotot mieluimmin sähköpostilla.


Sivut päivitetty 2.1.2015

Copyright © Heikki Tikka

 

Powered by